Подмяна на обзавеждане

Привет от Хамали.НЕТ

Когато искате да подмените обзавеждането на своя дом или офис, има двойна физическа работа: да се изнесат и преместят или изхвърлят старите мебели и техника, и да се докарат и пренесат новите.

Ако решите да действате сами, рискувате както здравето си, така и състоянието на обзавеждането, особено на новото. Освен това, ако изхвърляте техника и мебели в или около съдовете за събиране на битови отпадъци, може да получите глоба. Затова оставете тази работа на професионалистите от Хамали.НЕТ. Ние ще Ви предложим комплексна услуга по пренос на друго място или изхвърляне на старо обзавеждане на регламентирано сметище, както и превоз и пренос на нови техника и мебели.

Есенно почистване

Привет от Хамали.НЕТ

Изключително топлата Есен е подходяща за пред зимно почистване и пренареждане на дома.  Мнозина ще решат да се отърват от стари или ненужни мебели, електроника и вещи, както и да закупят нови. И при двата варианта ще се наложат физически дейности по пренасяне, които не са подходящи и желани от повечето хора.

В такива моменти е ред на нашата фирма за хамалски услуги и товарен транспорт Хамали.НЕТ. Бързо, коректно и без пазарлъци ще изнесем старите и ненужни вещи от Вашето жилище и ще внесем новите. И всичко това на разумни цени. Не се колебайте да се свържете с нашия екип.

 

 

Пренасяне на оборудване за магазини

Привет от Хамали.НЕТ

Във времена на криза бизнесът на всички е труден. Често се налага магазини да се преместват в помещения, в които се плащяа по - нисък наем или се намират в район с по - платежоспособни клиенти. За съжаление, често се налага и дасе затварят завинаги.

Тогава се намесваме ние с предлаганите от нас хамалски услуги. Опитните ни хамали действат внимателно с всякакъв вид оборудване за магазини, както и стока, включително и със скъпи и деликатни неща. Когато се налага временно да се преустанови дейността, предлагаме и склад за временно складиране на тези неща.

 

 

 

 

Ползване на хамалски услуги

Привет от Хамали.НЕТ

Ползването на хамалски услуги е все - още не достатъчно популярно сред българския потребител. Причините за това са различни, но основно се коренят в стереотипите, наложени в миналото от хамалите, седящи по пиаците в София и страната. А те са: хамалите са груби хора основно от ромски произход, трошат имуществото, изнудват клиентите и вземат много скъпо.

Гражданите, които вярват на тези стереотипи, дори и не предполагат колко се е променил бизнеса с хамалски услуги през последните 15 години, с появата на модерните фирми за преместване. С появата на фирми като Хамали.НЕТ отпадат всички споменати притеснения.

При нас работят възпитани, образовани и отговорни млади хора. Носим отговорност за имуществото на клиента и никога не си позволяваме изнудване под никаква форма. Преодолейте стереотипите, обадете ни се, и ще останете очаровани.

 

 

 

 

 

 

 

 

Преместване на бяла техника

Привет от Хамали.НЕТ

Въпреки кризата, идва момент в който просто трябва да подновим своя хладилник, пералня, печка и прочее домакинска бяла техника. В крайна сметка, това са основни и необходими удобства без които е немислимо да се лишаваме. Още повече, че се предлагат атрактивни решения за лизинг.

Почти всички магазини за домашна техника предлагат товарен транспорт в рамките на населеното място. Транспортът обаче се извършва до входа на сградата, от там нататък грижата остава за клиента.

Ако техниката е неособено голяма, може да рискувате да я пренесете с роднина или приятел. Ако обаче става въпрос за скъп и голям електроуред като хладилник, за който сте спестявали средства или предстои да отделяте дълго време средства по лизинг, най - добре не пестете средства и потърсете услугите на професионална фирма за преместване. При положение, че качването от партер до даден етаж и апартамент е една от най - евтините услуги бранша, не е нужно да рискувате състоянието на новия си и скъп електроуред.