Често Задавани Въпроси

Как се определя цената за ползване на хамали от Хамали Обеликс?

Цената за хамалски услуги се определя чрез предварителен оглед от служител на Хамали Обеликс и договаряне с клиента / с изключение на малки поръчки/.

Има ли разлика в цените за ползване на хамали в работни и почивни дни?

Цените за хамалски услуги на Хамали Обеликс са еднакви във всички часови зони, делнични и почивни дни.

Може ли да се ползва само товарният транспорт, без хамалска услуга?

Услугите на Хамали Обеликс могат да бъдат както комплектни (пренос, превоз, опаковане и разопаковане) така и частични, в зависимост от желанието на клиента.

Може ли да се даде приблизителна цена за хамалска услуга без оглед, само чрез телефонен разговор?

Може да се даде цена по телефона, но тя няма да е точна, после най- вероятно ще има препазаряване, а това не е политиката на Хамали Обеликс. Най- добре е някой от нашите хамали да дойде на оглед, което е напълно безплатно за клиента.

Има ли логика в това една хамалска услуга, която се върши за един час и друга, която се върши за три часа да имат еднаква цена?

Всяка услуга от хамали има своите особености и степен на сложност. Една каса може да се премести за половин час, но са необходими повече усилия и умения, отколкото ако три часа се подреждат папки, примерно. Освен това има и цена минимум.

Какво се има предвид с израза "цена минимум" за хамалски услуги?

Има се в предвид, че има долен праг на цените, под който не може да се слезе колкото и малка да е работата.

Какви хамали работят в Хамали Обеликс?

Хамалите работещи в Хамали Обеликс са млади хора, предимно студенти в различни университети: интелигентни хора с чувство за отговорност.

Можем ли да се обърнем към Хамали Обеликс, когато имаме нужда от преместване на свръх тежки вещи?

Сред хамалите работещи в Хамали Обеликс има такива, специализирани в пренасянето на тежки вещи като сейфове, пиана и различни машини. Също така разполагаме с необходимото оборудване- колани, пояси, колички и други.

Как се заплаща извършването на хамалски услуги?

След успешно приключване на услугата, в брой или чрез банков превод в сметките на Хамали Обеликс.

Какви услуги могат да се ползват от Хамали Обеликс?

Всякакви дейности по товарене и разтоварване, сглобяване и разглобяване на мебели, почистване на тавани и мазета, пренасяне на жилищно и офис обзавеждане, пренос и превоз на машини, апаратура и съоръжения. Защо да изберем хамалските услуги на Хамали Обеликс?


Фирма за хамали, хамалски услуги и превоз Хамали Обеликс предлага на разумни цени, отговорност и експедитивност във всеки аспект на дейността си. Съставена е от млади и амбициозни хора, които финансират образованието си чрез извършване на качествена и честна дейност. Избирайки нашите хамалски услуги, Вие избирате една съвкупност от младежки ентусиазъм и професионализъм, както и едно огромно улеснение във важни моменти от живота си.