Съвети при преместване на дома или офиса

При използването на фирма за хамалски услуги е полезно да се знаят няколко основни положения за преместване на багажи, които спомагат за по-лека и приятна работа.

1. След обаждане на някои от телефоните ни е необходимо да се насрочи дата за предварителен оглед и при одобрение на офертираната цена и начин на работа, да се насочи дата за преместване.

2. Преди деня на преместване, почистете жилището /офиса/ от ненужните неща и отпадък, логично е след преместването да се натрупат нови. Не поливайте цветята!

3.Отделете бижутата и семейните ценности, които ще местите сами.

4. Ако за преместването се използва асансьор, проверете обезателно за неговата надеждност и изправност.

5. Когато настъпи денят на вашето преместване, е желателно да се погрижите за място, на което да паркира камионът или бусът. В повечето случаи, като метраж паркирането на комиона заема около две места и половина, необходими за паркирането на лека кола.

6.Когато пристигне екипът на хамалската фирма, се постарайте багажът ви да е подготвен за преместване, като нещата, които няма да се местят и остават, да бъдат ясно маркирани.

7. Отбележете ясно чупливите неща или тези, които изискват по-специално отношение от страна на хамали и работен екип.

8. Оторизирайте задължително ваш приятел или служител, които да съдейства при полагането и подреждането на пренесения вече багаж.

9. При напрегната и тежка работа, чаша вода или безалкохолно повдига духа на работниците, особено в летните жеги.

Доверете се на екипа на Хамали Обеликс!

Ние ще ви бъдем полезни!