Ползване на хамалски услуги

Привет от Хамали.НЕТ

Ползването на хамалски услуги е все - още не достатъчно популярно сред българския потребител. Причините за това са различни, но основно се коренят в стереотипите, наложени в миналото от хамалите, седящи по пиаците в София и страната. А те са: хамалите са груби хора основно от ромски произход, трошат имуществото, изнудват клиентите и вземат много скъпо.

Гражданите, които вярват на тези стереотипи, дори и не предполагат колко се е променил бизнеса с хамалски услуги през последните 15 години, с появата на модерните фирми за преместване. С появата на фирми като Хамали.НЕТ отпадат всички споменати притеснения.

При нас работят възпитани, образовани и отговорни млади хора. Носим отговорност за имуществото на клиента и никога не си позволяваме изнудване под никаква форма. Преодолейте стереотипите, обадете ни се, и ще останете очаровани.

 

 

 

 

 

 

 

 

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>