Преместване на бяла техника

Привет от Хамали.НЕТ

Въпреки кризата, идва момент в който просто трябва да подновим своя хладилник, пералня, печка и прочее домакинска бяла техника. В крайна сметка, това са основни и необходими удобства без които е немислимо да се лишаваме. Още повече, че се предлагат атрактивни решения за лизинг.

Почти всички магазини за домашна техника предлагат товарен транспорт в рамките на населеното място. Транспортът обаче се извършва до входа на сградата, от там нататък грижата остава за клиента.

Ако техниката е неособено голяма, може да рискувате да я пренесете с роднина или приятел. Ако обаче става въпрос за скъп и голям електроуред като хладилник, за който сте спестявали средства или предстои да отделяте дълго време средства по лизинг, най - добре не пестете средства и потърсете услугите на професионална фирма за преместване. При положение, че качването от партер до даден етаж и апартамент е една от най - евтините услуги бранша, не е нужно да рискувате състоянието на новия си и скъп електроуред.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>