Преместване на пиано и роял

Привет от Хамали.НЕТ

В хамалските услуги също има висша форма на майсторство, която не всяка фирма за преместване владее. Такова майсторство се изисква за пренасянето на пиано и роял. Това са едновременно много скъпи и много тежки вещи, чийто ремонт струва много, затова е по - добре да не пестите пари за хамали при пренасянето им.

Много лош вариант е да решите да ползвате приятели и роднини за пренасянето на пиано. Липсата на опит най - вероятно ще доведе до повреди по пианото, а може и до контузии на пренасящите, и е твърде вероятно да си развалите приятелството за дълго време. А пренасяне на роял с неопитни хора е напълно невъзможно.

Колкото и да е невероятно, има и още по - лош вариант за пренасяне на пиано - ползването на услугите на хамали от пиацата. Те ще ви счупят пианото, ще ви вземат много пари, ще ви скъсат нервите, и най - вероятно ще откраднат нещо от дома ви.

След всичко това, единственият разумен вариант за пренасяне на  пиано или роял остава ползването на истински и реномирани фирми за хамалски услуги като Хамали.НЕТ, които притежават опит, екипировка и най - вече пълна отговорност за работата си.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>