Хамалски услуги – качество или цена

Привет от Хамали.НЕТ

Както при всеки един разход, и при използване на услуги по преместване  е необходимо да се направи точния баланс между качество и цена. Изборът на хамали който ще направите, зависи най - вече от два фактора: финансите които сте готови да отделите и времето и възможностите, с които разполагате за да си свършите сами част от дейностите по преместване.

Нашата фирма предлага много възможности:  може да използвате само транспорт, като сами подготвите, товарите и разтоварвате вещите си; може сами да опаковате нещата си с предоставени от нас материали; а може да изберете и най - скъпата опция: пълно опаковане от нашия екип, товаро - разтоварни дейности и товарен транспорт.

Изборът на първо място зависи от финансовите ви възможности. Услугата с пълно опаковане е най - скъпа, но ви дава свободата да се занимавате с нещо друго, вместо да опаковате чаши и чинии. При пълното опаковане нашата фирма поема цялата отговорност за цялостта и доброто състояние на преместваните вещи и мебели.

Решаващ фактор са и вашите възможности като свободно време и физическо състояние, което позволява или не товаро - разтоварни дейности.

 

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>